LID WORDEN

lidkaarten  2019-2020.JPG

Leden 20€
Gezinskaart 30€, waarvan minstens 1 lid jonger is dan 16 jaar en wonend op hetzelfde adres.

De lidkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar en af te halen:

  • Voor iedere thuismatch op de promenade aan Gate 16

  • Op uitmatchen, of op onze acties

  • Op een afhaalmoment in ons clublokaal (De Sportvriend in Gentbrugge) op een nog nader te bepalen datum.

Lid worden kan ook via mail:​

 

Lid worden kan tot eind september 2020. Het bedrag is te storten op rekening BE68-8917-4403-1234 met vermelding van het aantal / namen / soort lidkaart. Kan je de lidkaart niet ophalen op een van de bovenvermelde gelegenheden? Dan sturen we deze op voor een extra bij te betalen kost van 2 euro (lid is dan 22 euro, gezin is dan 32 euro).

Onze leden moeten niet opnieuw hun gegevens doorgeven, tenzij uiteraard de nieuwe leden. Indien er leden zijn waarvan hun gegevens zijn veranderd zoals adres, tel, gsm of e-mail, gelieve dit door te geven via e-mail, want anders wordt men niet meer op de hoogte gebracht van onze activiteiten. 

Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) in. Door deze nieuwe maatregel zullen jouw persoonsgegevens nog beter worden beheerd en beschermd. Je kan er dus gerust in zijn dat we bij onze club zeer waakzaam zijn over de persoonsgegevens die je ons toevertrouwt. Bij het verstrekken van jouw gegevens geef je zo ook je akkoord dat wij je op de hoogte mogen houden over nieuws en activiteiten van de West-Buffalo's.

Wij bewaren uw gegevens zolang als dat nodig is om te bieden waar u om gevraagd heeft. Wanneer wij de gegevens niet meer nodig hebben, of op uw vraag, worden deze gewist, tenzij wij een wettelijke plicht hebben om de gegevens langer te bewaren.

Foto’s worden regelmatig genomen: voor / tijdens / na een busrit, een activiteit, een evenement en / of in het stadion, …. Deze foto’s plaatsen wij dan soms op onze website of op onze facebook pagina. Staat u op één van deze foto’s en wenst u dat deze niet geplaatst worden, neem dan contact op met iemand van het Bestuur.