top of page

LID WORDEN

lidkaarten  2019-2020.JPG

Lidkaarten seizoen 2022-2023

Lid worden kost je slechts 10€

 

Lid worden kan momenteel voorlopig enkel via westbuffalo16@hotmail.com

Lid worden kan na een overschrijving op bankrekening  BE68 8917 4403 1234 met vermelding van aantal / en namen.

 

Indien gewenst worden de lidkaarten na ontvangst van de betaling per post opgestuurd.

Onze leden moeten niet opnieuw hun gegevens doorgeven, tenzij uiteraard de nieuwe leden. Indien er leden zijn waarvan hun gegevens zijn veranderd zoals adres, tel, gsm of e-mail, gelieve dit door te geven via e-mail, want anders wordt men niet meer op de hoogte gebracht van onze activiteiten. 

Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) in. Door deze nieuwe maatregel zullen jouw persoonsgegevens nog beter worden beheerd en beschermd. Je kan er dus gerust in zijn dat we bij onze club zeer waakzaam zijn over de persoonsgegevens die je ons toevertrouwt. Bij het verstrekken van jouw gegevens geef je zo ook je akkoord dat wij je op de hoogte mogen houden over nieuws en activiteiten van de West-Buffalo's.

Wij bewaren uw gegevens zolang als dat nodig is om te bieden waar u om gevraagd heeft. Wanneer wij de gegevens niet meer nodig hebben, of op uw vraag, worden deze gewist, tenzij wij een wettelijke plicht hebben om de gegevens langer te bewaren.

Foto’s worden regelmatig genomen: voor / tijdens / na een busrit, een activiteit, een evenement en / of in het stadion, …. Deze foto’s plaatsen wij dan soms op onze website of op onze facebook pagina. Staat u op één van deze foto’s en wenst u dat deze niet geplaatst worden, neem dan contact op met iemand van het Bestuur.

bottom of page