ONZE PETER - BRECHT DEJAEGERE

ONZE METER - FRAN MEERSMAN

fran.png

Brecht:

 

Onze supportersclub heeft Westvlaamse roots. In Diksmuide werden de West-Buffalo's boven de doopvont gehouden, dus een Westvlaamse peter voor de club is vanzelfsprekend. Brecht heeft zijn thuisbasis in Handzame, de keuze voor hem als peter ligt voor de hand.

Maar ook zijn achtergrond (NSVD Handzame) en zijn fantastische band met de fans en onze supportersclub maken hem tot een ideaal boegbeeld. Brecht is een graag geziene gast bij de jeugdige spelers, en blijft joviaal tegenover iedereen.

Brecht is ook een primus in de Westvlaamse nuchterheid in de harde voetbalwereld. Ondanks de vele kwetsuren waardoor hij soms maanden niet kon voetballen, toont hij een enorme mentale veerkracht. Kortom, een voorbeeld voor iedereen.

Fran:

Fran Meersman is nu bijna 20 jaar en speelt ook bij de "Red Flames": enkele jaartjes vanaf U15 en op haar 16de maakte ze deel uit van de U19. Ze behoort bij het blauw-wit team van onze Superleague - A. Ze speelde eerder voor SV Zottegem en KVC De Toek. Borsbeke (waar ze woont).