Fandag voor het seizoen 2019-2020


Voor de Westbuffalo’s begon de dag al vroeg met het opstellen van de stand op de promenade. Het is daarbij altijd een reikhalzend uitkijken naar het terugzien van onze leden, en het ontmoeten van nieuwe zielsverwanten. We kunnen in het 30-jarig bestaan van de Westbuffalo’s terugblikken op zoveel herinneringen, met een lach en een traan, dat de anekdotes vlot de revue passeren in de gesprekken bij de stand. Trots zijn we op zoveel beeldmateriaal, zowel over het Ottenstadion als ondertussen ook reeds over de Ghelamco. Dankzij Martin en Luc kunnen we dit op deze dag ook tonen aan de bezoekers op onze stand. Het was ook heel fijn dat onze peter Brecht Dejaegere tijdens de handtekeningsessie dicht aan onze stand plaats mocht nemen. We kijken er alvast al uit naar het nieuwe seizoen om fijne momenten en activiteiten aan toe te voegen!